Záchranný útvar HZS ČR  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Předání humanitární pomoci Bulharsku

18. 12. 2013 (Kateřina Hlaváčková) - MV-GŘ HZS ČR nabídlo Odboru azylové a migrační politiky možnost využití stávajících zásob humanitární pomoci ze skladů HZS ČR a jejich použití pro syrské uprchlíky... 

Slavnostní představení a posvěcení nové hasičské techniky ZÚ HZS ČR v hodnotě 103 mil. Kč.

10.12. 2013 proběhlo v Hlučíně slavnostní představení a posvěcení nové techniky získané za pomoci strukturálních fondů EU. 

Výcvik na téma: "Výbuch nelegální varny pervitinu"

Dne 19.11.2013 si měli možnost příslušníci ZÚ HZS ČR procvičit reálné podmínky při zásahu na výbuch varny drog. Výcvik se konal v oblasti dolních Vítkovic. 

Ocenění z rukou policejního prezidenta pro dva potápěče ZÚ HZS ČR

Dne 21. 11. 2013 v odpoledních hodinách převzali ocenění z rukou policejního prezidenta brig. gen. Mgr. Martina Červíčka dva příslušníci Záchranného útvaru HZS ČR. 

Vyprošťování kamionu převážejícího železo v obci Lidečko (Zlínský kraj).

25.11. 2013 Jednotka Záchranného útvaru HZS ČR se sídlem v Hlučíně byla vyslána k zásahu na dopravní nehodu kamionu převážejícího 40 tun železa v obci Lidečko (Zlínský kraj). Slovenský kamion zůstal p... 

Ohlédnutí za misí potápěčů v Bosně a Hercegovině

2 příslušníci Záchranného útvaru HZS ČR pomáhali policejním potápěčům a pyrotechnikům při odminovávání řeky Sávy v Bosně a Hercegovině. 

Výcvik čet v Orlové

V budově bývalé kotelny v Orlové (okr. Karviná) probíhal tento týden výcvik příslušníků Hlučínských rot ze Záchranného útvaru HZS ČR. 

Medaile Hasičského záchranného sboru za záchranu životů a za dlouholetou práci

(Nicole Zaoralová) - Ve čtvrtek 24. října 2013 byly v prostorách Trojského zámku v Praze předány medaile Hasičského záchranného sboru České republiky (HZS ČR). Tato ocenění byla udělena u příležitosti... 

Nicole  Zaoralová  - 24.10.2013

Nová technika 3. Záchranné roty z IOP ukázána v Hořovicích (SČk) na Velké ceně ve vyprošťování zraněných osob z havarovaných vozidel

Dne 25.9.2013 HZS Středočeského kraje pořádalo Velkou cenu Hořovic jako krajskou soutěž ve vyprošťování zraněných osob z havarovaných vozidel na Letišti Tlustice u Hořovic. 

Nový jeřáb z IOP vyprošťoval automobil z rybníka v Rychvaldě (okr. Karviná)

22.9. 2013 Celkem tři jednotky hasičů se podílely na vyproštění automobilu typu SUV z rybníka v Rychvaldě, u ulice Orlovská, okres Karviná. Při události nedošlo naštěstí k žádnému zranění. 

 

Stránkování: Počet: 57 / 6 | 1 2 3 4 5 6 |

vytisknout  e-mailem