Záchranný útvar HZS ČR  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Ocenění z rukou policejního prezidenta pro dva potápěče ZÚ HZS ČR

Dne 21. 11. 2013 v odpoledních hodinách převzali ocenění z rukou policejního prezidenta brig. gen. Mgr. Martina Červíčka dva příslušníci Záchranného útvaru HZS ČR. 

IMG_6739_cr_cr.jpg
Jedná se o záchranáře se specializací potápěč pprap. Radka Neuvirta a pprap. Oldřicha Housera, kteří se v letošním roce zúčastnili dvou náročných zahraničních misí na území Bosny a Hercegoviny. Naši potápěči byli vyslání Generálním ředitelstvím HZS ČR na základě „Dohody o spolupráci při potápěčských činnostech“ mezi Hasičským záchranným sborem ČR a Policií ČR.
Společně s policejním prezidentem ceny předávali také náměstek policejního prezidenta pro vnější službu plk. Mgr. Tomáš Tuhý a ředitel pořádkové služby policejního prezídia plk. doc. Ing. Martin Hrinko, Ph.D., MBA.
Naši dva záchranáři byli oceněni společně s ostatními příslušníky expertní mise převážně z řad Policie ČR, konkrétně z odboru speciálních potápěčských činností a výcviku pod vedením plk. PhDr. Lubomíra Znojila, který také celé misi velel.
Ministerstvo vnitra ČR poskytuje Bosně a Hercegovině, resp. jejímu Ministerstvu bezpečnosti, dlouhodobou podporu v rámci několikaletého projektu zahraniční rozvojové spolupráce „Pomoc při budování migrační a azylové infrastruktury Bosny a Hercegoviny“.
 
mjr. Bc. Lukáš Kmec
vedoucí oddělení přípravy a řízení jednotek
Odkazy do noveho okna

IMG_6671

IMG_6671 

Detailní náhled

IMG_6726

IMG_6726 

Detailní náhled

IMG_6729

IMG_6729 

Detailní náhled

IMG_6739_cr

IMG_6739_cr 

Detailní náhled

IMG_6743_cr

IMG_6743_cr 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem