HZS Jihomoravského kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Co je Portál pro JSDHO?

Aplikace PORT.ALL je portálem, který sdružuje nejdůležitější informace pro jednotky sboru dobrovolných hasičů s působností na území České republiky. Cílovou skupinou uživatelů této aplikace jsou jednotky sborů dobrovolných hasičů obcí a jejich členové, dále osoby zastupující zřizovatele JSDHO. PORT.ALL navazuje na dřívější aplikaci ZOZ offline a jeho data jsou synchronizována s daty aplikací používaných u HZS.

Aplikace udržuje data o jednotkách SDHO, jejích členech včetně kontaktů, spolupracujících firmách nebo odběratelích služeb, vede evidenci strojní techniky a provozních kapalin, knihu jízd a prací, modul pro evidenci odborných příprav a způsobilostí členů jednotky a modul zadávání událostí. Nechybí ani kontrolní sestavy a export dat do elektronické podoby nebo přímý tisk na tiskárně.

Při vývoji aplikace byl kladen důraz na jednoduchost ovládání, rychlost získávání informací i snadnost při zadávání dat do systému. Aplikace  je napojena na systém HZS příslušného kraje, do kterého JSDHO spadá. Díky tomu jsou důležitá data odesílána i přijímána automaticky.

Technologicky se jedná o webovou aplikaci, která je přístupná z jakéhokoliv počítače nebo mobilního zařízení na světě, bez nutnosti předchozí instalace. Jedinou podmínkou je připojení k internetu. Pak se stačí ve webovém prohlížeči jen správně přihlásit a PORT.ALL je připraven k využívání. Aplikace je projektována tak, aby byla její aktualizace jednoduchá, automatická a bez nutnosti zásahu uživatele.

vytisknout  e-mailem