Hasičský záchranný sbor České republiky  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

PÁTEK 13. – Den požární bezpečnosti

12. 10. 2023 (MF) - Zítra se na mnoha místech v České republice otevřou dveře a vrata stanic Hasičského záchranného sboru České republiky. Hasiči se každoročně snaží ukázat, že pátek 13. není nešťastný den. Naopak se vám ho budou snažit zpříjemnit tím, že vás přivítají u sebe na stanici, ukáží vám požární a zásahovou techniku a přichystají hry a soutěže z oblasti požární ochrany, do kterých se mohou zapojit nejen děti, ale i dospělí. 

DOD DO TEXTU.png

Kde nás můžete navštívit?

HZS hl. města Prahy

HZS Plzeňského kraje

HZS Libereckého kraje

HZS Moravskoslezského kraje

HZS Olomouckého kraje

HZS Zlínského kraje


 

Pátek 13. je již tradičně věnován požární bezpečnosti. Letos zvolila Česká asociace hasičských důstojníků téma Topná sezóna – požární bezpečnost při užívání tepelných spotřebičů a komínů.

Požární bezpečnost tepelných spotřebičů nebo komínů by měla být v podzimním období jednou z priorit. Nepodceněná příprava na topnou sezónu může ušetřit spoustu starostí způsobených nejen nefunkčními spotřebiči nebo komíny, ale rovněž ochránit zdraví a bezpečí naše, našich blízkých nebo náš majetek. Provozování tepelných spotřebičů na jednu stranu přináší zvýšený tepelný komfort ve vlastním obydlí nebo nezávislost na dálkových dodávkách tepla, na druhou stranu vyžaduje individuální přístup a velkou míru zodpovědnosti.

TOPNÁ SEZÓNA 2023/2024




Zdroj: https://www.cahd.cz, facebook Hasičský záchranný sbor ČR

Foto: Bc. Roman Púta, HZS hl. města Prahy

vytisknout  e-mailem