Hasičský záchranný sbor České republiky  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Ministr vnitra navštívil Chrudim. Opět se setkal s hasiči a policisty

26. 9. 2014 (Nicole Zaoralová) - Ve čtvrtek 25. září v dopoledních hodinách zavítal do Chrudimi ministr vnitra Milan Chovanec.  

Ministr vnitra se i tady, stejně jako v Holicích, zajímal o bezpečnost, a proto navštívil policejní stanici v Chrudimi. Ministra vnitra Milana Chovance na okresním ředitelství v Chrudimi pozdravili plk. Miroslav Kvasnička, ředitel HZS Pardubického kraje a ředitel územního odboru HZS Chrudim plk. Leoš Vávra a samozřejmě plk. Jan Švejdar, ředitel Krajského ředitelství policie Pardubického kraje a vedoucí územního odboru policie Chrudim plk. Jan Švadlenka. Na policejní ředitelství zavítal s ministrem vnitra i poslanec Jan Chvojka a místostarosta města Chrudimi Miroslav Tejkl.
 
Ministr vnitra se ihned po příjezdu věnoval hasičům a policistům v přímém výkonu služby a debatoval s nimi o vybavenosti požárních stanic a policejních oddělení, početních stavech, o platech hasičů a policistů i o kvalitních uniformách.
 
Ministr vnitra navštívil ChrudimMinistr vnitra navštívil Chrudim
Ministr na závěr krátkého setkání poděkoval hasičům a policistům za jejich práci a popřál jim šťastné návraty: „Vracejte se vždy ze zásahů v pořádku a ve zdraví.“
 
 
por. Vendula Horáková
tisková mluvčí
HZS Pardubického kraje

vytisknout  e-mailem