HZS Libereckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

AKTUALIZACE ÚŘEDNÍ HODINY !POZOR DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ!

V souvislosti s krizovými opatřeními stanovenými vládou České republiky a s ohledem na nutnost dodržovat zásady prevence šíření vysoce nakažlivého nového koronaviru /SARS-CoV-2/ prosíme, zvažte nutnost osobní návštěvy všech pracovišť Hasičského záchranného sboru Libereckého kraje určených pro kontakt s veřejností – PODATELNY. 

hzs_lkhzs_lk

Pro kontakt s námi a pro vyřízení vašich záležitostí, prosím, použijte doručovacích služeb /např. České pošty/, elektronickou komunikaci prostřednictvím emailové adresy centrální podatelny spisovna@hzslk.cz nebo datové schránky hv4aivj.

Jsme vám k dispozici také na telefonu 950 470 111 (další informace o kontaktech naleznete nahttps://www.hzscr.cz/hzs-libereckeho-kraje-menu-kontakty.aspx).

Doporučujeme odložit vyřízení vašich záležitostí (zejména žádosti o stanoviska HZS LK pro účely stavebního řízení, žádosti o poskytnutí informací dle zákona č. 106/1999 Sb., případných dalších podnětů a podání) na dobu, kdy to bude pro vás i naše zaměstnance bezpečnější. (V současné době se intensivně podílíme na realizaci opatření vlády ČR k ochraně veřejnosti.)

Exkurse a jakékoliv návštěvy na operačním a informačním středisku a všech na stanicích HZS LK jsou do odvolání zakázány. 

Další informace budeme postupně zveřejňovat:

Web HZS Libereckého kraje (www.hzscr.cz/lk)

Facebook (HZS Libereckého kraje)

Twitter (hzs_lk)

Děkujeme za pochopení,

Hasičský záchranný sbor Libereckého kraje

úřední hodiny HZS LKúřední hodiny HZS LK

opatření HZS LKopatření HZS LK

vytisknout  e-mailem