HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Vozidlo zničilo rozvodnou skříň elektroinstalace. Aktualizace

(1.2.2016) Ranní zásah profesionálních hasičů z Otrokovic u obce Žlutava. 

V 05:30 hodin byla vyslána jednotka profesionálních hasičů stanice Otrokovice na místo hlášené dopravní nehody osobního vozidla, ke které došlo na komunikaci mezi obcemi Žlutava a Bělov.

Vozidlo zn. Suzuki sjelo z menšího prudkého srázu u krajnice komunikace a zůstalo převrácené na střeše opřené o zděnou rozvodnou skříň elektroinstalace. Tu náraz vozidla zdemoloval. Nehoda se obešla bez zranění řidiče.

Hasiči zajistili vozidlo proti vzniku požáru a úniku provozních kapalin. Na žádost velitele zásahu byli na místo události vysláni pracovníci pohotovostní služby energetické společnosti. Po příjezdu policistů bylo místo zásahu předáno a jednotka se vrátila na svou stanici. Vyproštění vraku si zajistí jeho majitel.

1.2.2016, 10:40 hodin

Po dohodě s policisty byl před osmou hodinou vyslán na místo události vyprošťovací automobil profesionálních hasičů stanice Otrokovice. S jeho pomocí byl vrak vytažen zpět na komunikaci a naložen na vozidlo odtahové služby. Po úklidu komunikace hasiči definitivně ukončili svůj zásah.

Autor: por. Bc. Libor Netopil – tiskový mluvčí HZS Zlínského kraje

vytisknout  e-mailem