HZS Královéhradeckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Víkend byl plný dopravních nehod

Hasiči v Královéhradeckém kraji zaznamenali od pátku 17. 5. do neděle 19. 5. celkem 59 událostí, z toho téměř třetinu tvořily dopravní nehody. 

ÚZEMNÍ ODBOR HRADEC KRÁLOVÉ

Lochenice – dopravní nehoda – 18.5. 11:46
K nehodě dvou osobních vozidel, která se stala na silnici I/33 před odbočkou na Lochenice od Trotiny, vyjeli před polednem profesionální hasiči z Hradce Králové ze stanice Pražská. Nikdo nebyl zraněn. Ke střetu došlo vlivem nedobrždění.

Lochenice – dopravní nehoda – 18.5. 12:21
O půl hodiny později se u odbočky na Lochenice stala další nehoda. Tentokrát se srazilo pět osobních vozidel. Tři osoby byly zraněny. Komunikace byla zcela neprůjezdná a policie odkláněla dopravu. Jednotka místo uklidila. Po přibližně hodině byl provoz v místě obnoven. 

Hradec Králové – dopravní nehoda – 18.5. 13:36
Profesionální hasiči z královéhradecké centrální stanice a drážní hasiči z Nymburka byli odpoledne přivoláni k osobnímu vozidlu, které zůstalo zaklíněné na železničním přejezdu v ulici Kuklenská. Provoz na trati byl zastaven. Jednotka vozidlo ihned vyprostila a trať byla zprůjezdněna.

Hradec Králové – dopravní nehoda – 18.5. 23:51
Profesionální hasiči z Hradce Králové z centrální stanice vyjeli krátce před půlnocí ke střetu dvou automobilů, ke kterému došlo v ulici Na Kotli. Ke zranění osob nedošlo.

Levín – dopravní nehoda – 19.5. 9:05
Profesionální hasiči z Nového Bydžova byli dopoledne přivoláni k nehodě osobního automobilu a motocyklu, která se stala u Levína. Zraněný motocyklista byl ošetřen zdravotnickou záchrannou službou. Hasiči provedli protipožární opatření a odpojili autobaterii.

Zábědov – dopravní nehoda – 19.5. 11:52
Profesionální hasiči z Nového Bydžova vyjeli krátce před polednem k osobnímu vozidlu, které havarovalo v Zábědově. Vozidlo se převrátilo na bok a narazilo do plotu. Řidička byla odvezena zdravotnickou záchrannou službou do nemocnice. Hasiči vozidlo převrátili zpět na kola a uklidili místo nehody.  

ÚZEMNÍ ODBOR JIČÍN

Vidochov – dopravní nehoda – 19.5. 10:25
Profesionální hasiči z Nové Paky vyjeli dopoledne k havarovanému motocyklu do lesa u Vidochova. Řidič byl ošetřen a odvezen se zlomeninou dolní končetiny do nemocnice. 

ÚZEMNÍ ODBOR NÁCHOD

Police nad Metují – dopravní nehoda – 17.5. 9:55
Profesionální hasiči z Náchoda a místní dobrovolní hasiči byli přivoláni k nehodě dvou osobních vozidel do ulice Na Babí. Jedna osoba utrpěla zranění. Hasiči zlikvidovali uniklé provozní kapaliny.

Police nad Metují – dopravní nehoda – 18.5. 15:45
Profesionální hasiči z Náchoda a dobrovolní hasiči z Police nad Metují byli odpoledne přivoláni ke střetu osobního vozidla s cyklistou, ke kterému došlo v ulici Na Babí. Jedna osoba utrpěla zranění a byla odvezena sanitou do nemocnice.

Nové Město nad Metují – dopravní nehoda – 19.5. 23:18
Profesionální hasiči z Dobrušky a dobrovolní hasiči z Nového Města nad Metují byli v nočních hodinách přivoláni k osobnímu vozidlu, které skončilo převrácené na boku v ulici Náchodská. Hasiči zabezpečili vůz. Řidička byla odvezena zdravotnickou záchrannou službu do nemocnice. 

ÚZEMNÍ ODBOR RYCHNOV NAD KNĚŽNOU

Sedloňov – dopravní nehoda – 17.5. 7:49
Profesionální hasiči z Dobrušky a dobrovolní hasiči z Deštné v Orlických horách byli ráno přivoláni k dopravní nehodě osobního vozidla a dodávky, která se stala v Sedloňově. Hasiči zajistili vozy proti vzniku požáru a proti úniku provozních kapalin. Provoz byl jednotkou řízen kyvadlově. Ke zranění osob nedošlo.

Záměl – dopravní nehoda – 17.5. 8:22
Profesionální hasiči z Rychnova nad Kněžnou a dobrovolní hasiči z Kostelce nad Orlicí vyjeli ráno ke střetu dvou osobních automobilů, který se stal na silnici I/14 u Zámělu. Hasiči provedli na vozech protipožární opatření a pomocí sorbentu zlikvidovali uniklé provozní kapaliny.

Rybná nad Zdobnicí – dopravní nehoda – 17.5. 12.47
Profesionální hasiči z Rychnova nad Kněžnou a dobrovolní hasiči z Kostelce nad Orlicí vyjeli po poledni k dopravní nehodě tří osobních vozidel, která se stala v Rybné nad Zdobnicí. Střet se obešel bez zranění osob. Hasiči provedli na vozech protipožární opatření a pomocí sorbentu zlikvidovali uniklé provozní kapaliny. Poté uklidili vozovku a komunikaci zprůjezdnili.

Lukavice – dopravní nehoda – 18.5. 22:56
Profesionální hasiči z Rychnova nad Kněžnou byli přivoláni k motocyklu, který havaroval. Řidič byl odvezen zdravotnickou záchrannou službou do nemocnice. Hasiči provedli protipožární opatření a pomocí sorbentu uklidili uniklé provozní kapaliny.

Častolovice – dopravní nehoda – 19.5. 11:33
Rychnovští profesionální hasiči byli před polednem přivoláni k havárii osobního vozu, která se stala mezi Častolovice a obcí Libel. Tři osoby utrpěly zranění a byly odvezeny do nemocnice. Hasiči odpojili na vozidlech autobaterie. Po dobu vyšetřování nehody byla komunikace zcela neprůjezdná.

ÚZEMNÍ ODBOR TRUTNOV

Dolní Branná – dopravní nehoda – 17.5. 6:54
Profesionální hasiči z Vrchlabí byli ráno přivoláni k dodávce, která vyjela mimo vozovku a narazila do stromu. Nehoda se obešla bez zranění osob. Hasiči provedli na vozidle protipožární opatření a zlikvidovali uniklé provozní kapaliny. Po naložení vozu na odtah uklidila jednotka vozovku.

Lánov – dopravní nehoda – 18.5. 21:04
Profesionální hasiči z Vrchlabí a dobrovolní hasiči z Hostinného vyjeli večer k nehodě mopedu, který vjel do příkopu. Zraněný muž byl odvezen sanitou do nemocnice.

Zboží – dopravní nehoda – 19.5. 18:08
Profesionální hasiči ze Dvora Králové nad Labem byli odpoledne přivoláni k osobnímu vozidlu, které havarovalo mezi obcemi Zboží a Žireč. Ke zranění osob nedošlo.

Odkazy do noveho okna

DN Častolovice (2)

DN Častolovice (2) 

Detailní náhled

DN Častolovice

DN Častolovice 

Detailní náhled

DN Lochenice

DN Lochenice 

Detailní náhled

DN Lochenice II (2)

DN Lochenice II (2) 

Detailní náhled

DN Lochenice II (3)

DN Lochenice II (3) 

Detailní náhled

DN Lochenice II (4)

DN Lochenice II (4) 

Detailní náhled

DN Lochenice II

DN Lochenice II 

Detailní náhled

DN Zábědov

DN Zábědov 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem