HZS Moravskoslezského kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

V ostravském lese hořelo na několika místech

Dva pachatelé?  

pozartravalesOstrava (6).jpg
Devět jednotek hasičů zasahovalo v úterý 10.4.2012 odpoledne a večer v Ostravě-Svinově u požáru travin a části lesa, včetně krmelce. Největší z pěti hořících ploch měla zhruba 400 x 200 metrů. Není vyloučeno, že požár byl úmyslně založen. Okolnosti šetří Policie ČR.
 
 
Požár v travnatém a lesnatém porostu nedaleko Rudné ulice a železniční trati byl ohlášen na operační středisko hasičů v úterý o půl páté. Na místo vyjely čtyři ostravské jednotky Hasičského záchranného sboru Moravskoslezského kraje a s nimi pět jednotek dobrovolných hasičů.
 
Na několika místech hořela jak tráva, tak lesní porost a také krmelec. Oheň dostali hasiči pod kontrolu za dvě hodiny, za další necelou hodinu jej uhasili. Nikdo nebyl zraněn. Předběžná škoda byla odhadnuta na 10 tisíc korun.
 
Další foto z HZS MSK je na: http://www.pozary.cz/clanek/53943-vice-nez-deset-cisteren-zasahuje-u-pozaru-travy-v-ostrave/
Video ze zásahu a také další foto z HZS MSK je na: http://www.hasici.tv/zasahy/vice-nez-deset-cisteren-zasahovalo-u-pozaru-travy-v-ostrave/1-1-113

vytisknout  e-mailem