HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

V centru Zlína dopravu zkomplikovala nehoda čtyř vozidel

(27.9.2018) Několikahodinové zkomplikování dopravy dnes odpoledne způsobila nehoda čtyř vozidel, která se stala krátce před šestou hodinou. Řidiči se tak při průjezdu centrem krajského města po ulici Gahurova museli obrnit velkou trpělivostí. 

K nehodě byly vyslány všechny složky integrovaného záchranného systému. Profesionální hasiči ze stanice Zlín průzkumem místa nehody zjistili, že zde došlo ke srážce čtyř vozidel, a to tří osobních aut a jedné dodávky. Při nehodě byly zraněny dvě řidičky, kterým na místě jeden z hasičů poskytl posttraumatickou péči. Obě zraněné skončily v péči záchranářů. Hasiči je pomohli transportovat do sanitek a záchranáři je poté odvezli do krajské nemocníce k podrobnému vyšetření.

Hasiči vozidla stabilizovali proti nechtěnému pohybu a u všech provedli protipožární opatření. Náraz byl velmi silný a po značném poškození aut u nich došlo k úniku provozních kapalin. Ty hasiči zasypali sorbentem.

Šetření příčiny nehody si převzali dopravní policisté. Po ukončení jejich práce řidiči dvou vozidel odjeli a pro druhé dvě auta si jejich majitelé museli zajistit odtah, neboť vozidla byla tak poškozena, že s nimi jejich majitelé nemohli odjet. Nakonec na místě nehody hasiči provedli úklid vozovky od střepů a úlomků a odklidili použitý sorbent.

Autor: por. Mgr. Lucie Javoříková, tisková mluvčí HZS Zlínského kraje

Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem