HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Těžká nehoda zablokovala dopravu na ulici Březnická ve Zlíně

(19.8.2015) Informaci o srážce dvou automobilů přijalo operační středisko hasičů v 18:28 hodin. Na místo okamžitě vyrazila jednotka profesionálů z centrální stanice Zlín a také velící důstojník směny.  

Jak bylo po provedení průzkumu potvrzeno, na místě došlo ke střetu osobního automobilu Citroen C1 s dodávkou Iveco. V osobáku, který jel směrem od Zlína, se v době příjezdu hasičů nacházela zaklíněná řidička, která utrpěla těžká zranění. Komplikované bylo její vyproštění především v oblasti nohou, a to i za použití speciálního hydraulického zařízení. Po složitém uvolnění sevřených dolních končetin byla žena z vraku za asistence zdravotníků vytažena, a po prvotním ošetření byla převezena do nemocnice.
 
Řidič dodávky, který ve voze cestoval také sám, byl s lehkým zraněním odvezen posádkou zdravotnické záchranné služby k dalšímu vyšetření.
 
Hasiči provedli také protipožární zabezpečení obou vozů a únik provozních kapalin odstranili pomocí sorbentů a sorpčních rohoží. V době řešení nehody a její následné dokumentace policií byla komunikace úplně uzavřena a vozidla byla odkláněna na objízdnou trasu.
 
Po naložení vraků na vozidla odtahové služby a po provedení úklidu a zprovoznění komunikace se jednotka ve 22:00 hodin vrátila zpět na svou základnu.
 
 
Autor: kpt. Ing. Pavel Řezníček – HZS Zlínského kraje
 
Odkazy do noveho okna

DN Zlin (1)

DN Zlin (1) 

Detailní náhled

DN Zlin (2)

DN Zlin (2) 

Detailní náhled

DN Zlin (3)

DN Zlin (3) 

Detailní náhled

DN Zlin (4)

DN Zlin (4) 

Detailní náhled

DN Zlin (5)

DN Zlin (5) 

Detailní náhled

DN Zlin (6)

DN Zlin (6) 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem