HZS Libereckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dvojboj svatého Floriana se bude konat v září 2022

Ředitel Hasičského záchranného sboru Libereckého kraje vyhlašuje jubilejní 30. ročník soutěže - Dvojboj svatého Floriana pro kolektivy mladých hasičů Libereckého kraje. 

  1. Propozice
  2. Pozvánka

Soutěž se koná v sobotu 24. září 2022 od 9,00 hodin na hasičském hřišti v Liberci – KARLINKÁCH.

Disciplíny:

  • požární útok dle Směrnice pro celoroční činnost kolektivů mladých hasičů platné k datu konání soutěže včetně platných dodatků, jeden pokus;
  • tajná disciplína, jeden pokus.

Pořadí družstev:

  • pořadí družstev určí součet umístění v jednotlivých disciplínách, v případě rovnosti součtu rozhoduje lepší umístění v požárním útoku.

Věkové kategorie:

  • mladší a starší dle Směrnice pro celoroční činnost kolektivů mladých hasičů platné k datu konání soutěže včetně platných dodatků.

Vyplněnou přihlášku doručte nejpozději do 18. září 2022 na e-mailovou adresu:

katerina.stajncova@hzslk.cz

Každá doručená přihláška bude pořadatelem potvrzena. V případě, že přihlašovateli nebude doručeno potvrzení, obraťte se na kpt. Ing. Kateřinu Štajncovou telefonicky na číslo 777 971 171. Počet startujících družstev je pořadatelem omezen – v případě vysokého zájmu může dojít např. k akceptování jen jednoho družstva každého SDH pro každou kategorii.

Pokud bude nutné pro účast na soutěži stanovit a zajistit nějaká protiepidemiologická opatření, budou přihlašovatelé operativně vyrozuměni.

autor: kpt. Ing. Kateřina Štajncová

vytisknout  e-mailem