HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Smrtelné zranění si vyžádala nehoda u Rožnova pod Radhoštěm

(16.12.2016) Ve 14:43 hodin byli hasiči informováni o těžké dopravní nehodě, která se stala nedaleko města Rožnov pod Radhoštěm ve směru na Frenštát pod Radhoštěm. Už podle prvotních informací se na místě nacházely zaklíněné osoby. 

K události okamžitě vyrazila jednotka profesionálních hasičů ze stanice Valašské Meziříčí a jednotka hasičů města Rožnov pod Radhoštěm. Jak bylo zjištěno, došlo k čelnímu střetu osobního automobilu s dodávkou. Řidič osobního vozu bohužel utrpěl zranění neslučitelná se životem. Řidič dodávky byl ve voze zaklíněn a bylo nutné jej vyprostit pomocí hydraulického zařízení. Po vytažení z vozu byl muž předán do péče zdravotnické záchranné služby, následně naložen do vrtulníku a transportován do nemocnice. Jednotka hasičů města byla poté odeslána zpět na základnu.

Po zadokumentování nehody policií bylo provedeno vyproštění těla druhého řidiče. Jakmile dorazila odtahová služba, vraky obou automobilů byly odvezeny a vozovka byla uklizena od uniklých provozních kapalin a úlomků. 

Teprve po sedmi hodinách byly práce na místě tragické události ukončeny a jednotka se ve 21:55 hodin vrátila zpět na svou stanici.

Autor: kpt. Ing. Pavel Řezníček – HZS Zlínského kraje

 

 

vytisknout  e-mailem