HZS Středočeského kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Smrtelná dopravní nehoda v obci Kněževes

Dopravní nehoda nákladního a osobního vozidla byla ohlášena v úterý 1. října 8:22 hodin v obci Kněževes, okres Praha západ. Na místo vyjely všechny složky Integrovaného záchranného systému.  

Krajské operační a informační středisko HZS Středočeského kraje vyslalo na místo události jednotku profesionálních hasičů ze stanice Kladno s jedním zásahovým vozidlem a profesionální jednotku hasičů ze stanice Roztoky též s jedním vozidlem.

Po příjezdu na místo události bylo zjištěno, že se jedná o vážnou dopravní nehodu osobního a nákladního vozidla. Při nehodě uprostřed obce Kněževes probíhala rekonstrukce silničního povrchu. Z dosud neznámých příčin vjel řidič osobního vozidla do zadní části technické automobilu, kde pracovalo několik dělníků na opravě zničeného asfaltového povrchu. Jeden z pracovníků utrpěl při střetu vážná poranění.

Záchranná služba několik desítek minut prováděla resuscitaci těžce zraněné osobě. Lékař však po dlouhé snaze konstatoval smrt. Hasiči na místě provedli odpojení akumulátorů na havarovaných vozidlech a vyteklé provozní kapaliny zlikvidovali pomocí sorbčních prostředků.
 

nstržm. Lukáš Vejvar
HZS Středočeského kraje
 

vytisknout  e-mailem