HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Pro zraněného řidiče musel přiletět vrtulník

U další nedělní nehody zasahovala dnes odpoledne jednotka profesionálních hasičů ze stanice Uherské Hradiště. Došlo k ní krátce před šestnáctou hodinou u obce Boršice na Uherskohradišťsku. 

Po provedení průzkumu na místě události bylo zjištěno, že při nehodě došlo ke střetu osobního automobilu zn. Peugeot, ve kterém cestovaly dvě osoby, se Škodovkou kde se nacházel pouze řidič. V době příjezdu jednotky na místo havárie byly již všechny osoby mimo vozidla a nebylo nutné je vyprošťovat. Hasiči provedli zabezpečení místa nehody, protipožární opatření a pomohli zdravotnické záchranné službě s první předlékařskou pomocí. Ve vozidle Peugeot došlo ke zranění řidiče i spolujezdkyně. Žena byla odvezena zdravotnickou záchrannou službou do nemocnice, pro zraněného muže musel přiletět vrtulník. U řidiče škodovky ke zranění nedošlo. V průběhu odstraňování následků nehody byla komunikace úplně uzavřena.
 
Po transportu raněných zlikvidovali hasiči uniklé provozní kapaliny pomocí sorbentů a po zadokumentování místa nehody provedli odklizení obou vraků a očištění komunikace. V 18:40 hodin se jednotka vrátila zpět na základnu.
 
 
Autor: kpt. Ing. Pavel Řezníček – HZS Zlínského kraje
Odkazy do noveho okna

DN Borsice (1)

DN Borsice (1) 

Detailní náhled

DN Borsice (2)

DN Borsice (2) 

Detailní náhled

DN Borsice (3)

DN Borsice (3) 

Detailní náhled

DN Borsice (4)

DN Borsice (4) 

Detailní náhled

DN Borsice (5)

DN Borsice (5) 

Detailní náhled

DN Borsice (6)

DN Borsice (6) 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem