HZS Středočeského kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Při vážně dopravní nehodě v Kladně byly zraněny tři osoby

Dopravní nehoda osobního vozidla v centru Kladna byla na tísňovou linku HZS Středočeského kraje ohlášena ve středu 26. září 2012 ve 21:42 hodin. Dle ohlašovatele se mělo jednat o čelní náraz do stožáru veřejného osvětlení, uvnitř měly být zaklíněné osoby a z vozidla se mělo kouřit. 

Krajské operační a informační středisko HZS Středočeského kraje vyslalo na místo události jednotku profesionálních hasičů ze stanice Kladno s jedním zásahovým automobilem a vyšetřovatelem požárů. Na místo události byly dále vyslány ostatní složky Integrovaného záchranného systému.

Hasiči byly na místě nehody za dvě minuty. Při průzkumu bylo zjištěno, že se jedná o čelní náraz jednoho osobního vozidla značky Subaru, které narazilo do sloupu veřejného osvětlení. Z vozidla se kouřilo a na zadních sedačkách se nacházela jedna zraněná osoba. Další dvě zraněné osoby byly vyproštěny před příjezdem hasičů.

 Hasiči společně se záchranáři zraněnou osobu bez použití hydraulické vyprošťovací soupravy vyprostili z havarovaného vozu a všem zraněným osobám poskytli se záchrannou službou přednemocniční péči. Dále bylo provedeno protipožární opatření na havarovaném vozidle a nasvícení místa události.
 

FOTO: nprap. Jiří Pospíšil

Info: nstržm. Lukáš Vejvar

vytisknout  e-mailem