HZS Královéhradeckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Při nehodě osobního vozidla se vážně zranilo dítě

K vážné dopravní nehodě došlo včera 12. ledna 2014 na silnici z Bílé Třemešné směrem na Dvůr Králové nad Labem na Trutnovsku.  

Řidič osobního vozidla z dosud nejasných příčin sjel mimo vozovku, kde narazil postupně do tří stromů u silnice. Ze čtyřčlenné posádky bylo těžce zraněno jedno dítě.
Událost byla na operační středisko hasičů ohlášena ve 13:18 hodin. Na místo vyjeli profesionální hasiči ze Dvora Králové nad Labem a dobrovolní hasiči z Bílé Třemešné. Při příjezdu první jednotky hasičů již na místě zasahovala posádka pozemní záchranné služby, která vytáhla ze zadní sedačky těžce zraněného desetiletého chlapce. Hasiči se ihned připojili k záchranářům a pomohli s první pomocí u zraněného chlapce. Na místo byl vyslán také vrtulník Letecké záchranné služby Hradec Králové, který po následném zajištění základních životních funkcí transportoval chlapce do nemocnice. Dva dospělí a další dítě z auta vyvázli bez zranění. Spolujezdkyni z osobního auta poskytl po telefonu nezbytnou podporu psycholog Hasičského záchranného sboru Královéhradeckého kraje. Hasiči zajistili havarované vozidlo proti požáru a odpojili autobaterii. Příčiny nehody šetří Policie ČR.

Foto: stanice Dvůr Králové nad Labem

Odkazy do noveho okna

14-01-12 Bílá Třemešná - Dvůr Kr.n.L. (1)

14-01-12 Bílá Třemešná - Dvůr Kr.n.L. (1... 

Detailní náhled

14-01-12 Bílá Třemešná - Dvůr Kr.n.L. (2)

14-01-12 Bílá Třemešná - Dvůr Kr.n.L. (2... 

Detailní náhled

14-01-12 Bílá Třemešná - Dvůr Kr.n.L.

14-01-12 Bílá Třemešná - Dvůr Kr.n.L. 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem