HZS Středočeského kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Posádky Dětské rallye na stanici v Nymburce

V pátek 7. listopadu 2014 se uskutečnil v rámci doprovodného programu výstavy Autosalon Kola 2014 a Tuning show na Výstavišti v Lysé nad Labem již 12. ročník Dětské rallye, uspořádané pro žáky speciálních škol.  

Akci uspořádaly ve spolupráci Promotým Praha, Besip Středočeského kraje a Výstaviště Lysá nad Labem s dalšímu subjekty, jako např. Policií ČR-KŘP Středočeského kraje-OOP Nymburk, Hasičským záchranným sborem Středočeského kraje-stanicí Nymburk, Obecní policií Sadská a dalšími.

Posádky dětí s dospělými řidiči vyjížděly od 9:45 hodin z Výstaviště v Lysé nad Labem na určenou trasu se stanovišti, kde děti plnily různé úkoly zaměřené na bezpečnost.

Každá posádka měla svůj Jízdní výkaz, kde jim byl na všech stanovištích zapsán čas příjezdu a bodové ohodnocení. Stanoviště na stanici HZS Nymburk zaměřené na požární ochranu zabezpečili pod vedením nprap. Bc. Ivo Müllera hasiči ze směny A - nstržm. Lukáš Martínek a nstržm. Bc. Daniel Procházka spolu s kolegyní z pracoviště prevence por. Denisou Vágnerovou, DiS.

Příjezd posádek do cíle na Výstaviště byl naplánován tak, aby před 13. hodinou mohlo v nové výstavní hale C začít slavnostní vyhlášení výsledků s předáním hodnotných cen. O předání hlavní ceny vítězi byl požádáni „hasiči Hasičského záchranného sboru z Nymburka“, což bylo jejich milou povinností na závěr…
 

Foto: nprap.. Bc. Ivo Müller

mjr. Bc. Roman Zima
velitel stanice Nymburk
HZS Středočeského kraje
 

vytisknout  e-mailem