HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Po nehodě na Hvozdné skončila žena v nemocnici

(3.7.2016) Dopravní nehoda dvou vozů byla na operační středisko hasičů oznámena v 15:50 hodin. Podle zjištěných informaci se stala v obci Hvozdná na Zlínsku a nejméně jedna osoba byla při ní zraněna. 

K události byla vyslána jednotka profesionálních hasičů ze stanice Zlín, která po příjezdu potvrdila střet dvou osobních automobilů. Všechny osoby již byly mimo vozidla a zraněnou spolujezdkyni si převzala zdravotnická záchranná služba, která ji po prvotním ošetření odvezla do nemocnice. Ostatní účastníci byli ošetřeni na místě. V jednom voze cestovalo také malé dítě, kterému hasiči předali plyšového dráčka Záchranáčka, aby zmírnili stresovou situaci.

Jednotka zajistila místo nehody a provedla zabezpečení obou vozů proti nebezpečí vzniku požáru. Provozní kapaliny, uniklé na komunikaci, byly zasypány a zlikvidovány speciálními sorpčními látkami.

Po zajištění bezpečnosti na místě nehody se z důvodu časové náročnosti hasiči vrátili zpět na svou základnu, a na místo budou znovu povoláni po zadokumentování nehody policií, aby provedli odklizení vraků a úklid komunikace.

Autor: kpt. Ing. Pavel Řezníček – HZS Zlínského kraje

 

 

vytisknout  e-mailem