HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Po kolizi skončilo jedno z vozidel ve srázu pod komunikací

(1.8.2017) Dvě jednotky profesionálních hasičů zasahovaly na místě dopravní nehody dvou osobních vozidel u Liptálu na Vsetínsku. 

Na místo hlášené dopravní nehody se zraněním osoby byli profesionální hasiči ze stanice Vsetín vysláni v 06:28 hodin. Ke kolizi osobních vozidel zn. Škoda Fabia a BMW došlo na hlavní komunikaci poblíž hotelu Sirákov.

Po střetu s vozidlem BMW pokračoval řidič druhého vozidla v jízdě napříč komunikací, minul svodidla a sjel asi třicet metrů ze srázu za krajnicí komunikace. Lehce zraněnému řidiči poskytli první pomoc vsetínští hasiči a následně ho předali do další péče záchranářům. Řidič vozidla BMW vyváznul z nehody bez zranění a jeho vozidlo zůstalo po střetu odstaveno mimo komunikaci na parkovišti.

K vytažení vozidla povolal velitel zásahu vyprošťovací automobil ze stanice profesionálních hasičů Otrokovice. Ještě před příjezdem vyprošťovacího automobilu hasiči zajistili místo nehody a havarovaná vozidla proti vzniku požáru a úniku provozních kapalin.

Po příjezdu otrokovické jednotky a zadokumentování nehody policisty hasiči prořezali stromky a keře v okolí vozidla  a vytáhli ho zpět na komunikaci. 

Autor: por. Bc. Libor Netopil, tiskový mluvčí HZS Zlínského kraje

Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem