HZS Královéhradeckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Po dopravní nehodě skončila havarovaná vozidla v plamenech, dva lidé na místě zemřeli

Tři jednotky hasičů zasahovaly dnes 15. listopadu 2015 odpoledne u tragické dopravní nehody dvou osobních vozidel na Rychnovsku.  

K události došlo před půl druhou odpoledne na hlavní silnici č. I/11 mezi Vamberkem a Rybnou nad Zdobnicí. Na místo události vyjeli profesionální hasiči z Rychnova nad Kněžnou a dobrovolní hasiči z Vamberka a Kostelce nad Orlicí.

Při příjezdu první jednotky na místo bylo zjištěno, že došlo ke střetu osobních vozidel Chrysler a Peugeot, přičemž druhé z vozidel skončilo na střeše v lese a Chrysler na svodidlech u silnice. Oba automobily začaly po nárazu hořet. Všechny zraněné osoby z havarovaných aut vyprostil ještě před příjezdem záchranných složek spolujezdec z Chrysleru, který nebyl zraněn. Jeho řidička utrpěla zranění, stejně tak dvoučlenná posádka Peugeotu. Hasiči ihned po příjezdu na místo poskytli předlékařskou pomoc zraněným účastníkům nehody a současně hasili hořící auta. I přes veškerou snahu lékaře a záchranářů dva lidé z Peugeotu na místě zemřeli. Hasiči po vyšetření a zadokumentování události Policií ČR vyprostili vrak z lesa a společně s druhým autem ho pomohli naložit na odtah. Silnice byla v místě události několik hodin uzavřena. Příčiny nehody a míru zavinění šetří Policie ČR. 

 

Foto: stanice Rychnov nad Kněžnou

Odkazy do noveho okna

15-11-15 Vamberk - Rybná n.Zd. (1)

15-11-15 Vamberk - Rybná n.Zd. (1) 

Detailní náhled

15-11-15 Vamberk - Rybná n.Zd. (2)

15-11-15 Vamberk - Rybná n.Zd. (2) 

Detailní náhled

15-11-15 Vamberk - Rybná n.Zd. (3)

15-11-15 Vamberk - Rybná n.Zd. (3) 

Detailní náhled

15-11-15 Vamberk - Rybná n.Zd.

15-11-15 Vamberk - Rybná n.Zd. 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem