HZS Královéhradeckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Nepříznivé počasí způsobilo několik dopravních nehod

Hasiči Královéhradeckého kraje zasahovali v úterý 8. ledna u řady dopravních nehod, které se staly v důsledku špatného počasí.  

Padající sníh na řadě míst pokryl silnice a potrápil řadu řidičů. Hasiči zasahovali během úterý u osmi dopravních nehod, které se naštěstí obešly bez vážných zranění.
 
 
Škodovka skončila na boku mimo silnici, dva lidé byli zraněni
 
Tři jednotky hasičů byly včera 8. ledna dopoledne přivolány k dopravní nehodě, která se stala na silnici č. I/36 u Čestic na Rychnovsku. Na silnici ve směru na Borohrádek havarovalo osobní vozidlo Škoda Fabia s dvoučlennou posádkou. Na místo vyjeli profesionální hasiči z Rychnova nad Kněžnou, dobrovolní hasiči z Kostelce nad Orlicí a Borohrádku.
Škodovka skončila převrácená na levém boku a mimo vozovku. V době příjezdu hasičů byl manželský pár z vozidla venku. Hasiči poskytli oběma účastníkům nehody předlékařskou pomoc a po příjezdu záchranné služby jej předali do péče záchranářů. Následně zabezpečili vozidlo proti požáru a odpojili autobaterii. Po celou dobu vyšetřování nehody hasiči řídili v místě události dopravu a usměrňovali provoz. Během zásahu došlo v místě k další dopravní nehodě, kdy nedobrzdila a narazila do sebe další dvě vozidla. Tato nehoda se obešla bez zranění a nutnosti zásahu hasičů.  
 
 
Auto sjelo do příkopu a zůstalo opřené o strom
 
Bez zranění se obešla dopravní nehoda, která se stala včera před 11. hodinou dopoledne na silnici mezi Borohrádkem a Šachovem na Rychnovsku. Jednašedesátiletý řidič osobního vozidla Chevrolet Lacetti z dosud nejasných příčin sjel ze silnice do příkopu, kde narazil levým bokem do stromu. Na místo události vyjeli dobrovolní hasiči z Borohrádku. Při příjezdu na místo byl řidič venku z vozidla. Auto zůstalo opřené o strom, bez úniku provozních kapalin a pohonných hmot. Kvůli dalšímu možnému poškození vozidla při pokusu o vyproštění z příkopu bylo řidiči doporučeno objednat si na vytažení vozidla specializovanou firmu. Hasiči nezasahovali a vrátili se zpět na základnu.
Odkazy do noveho okna

13-01-08 Borohrádek

13-01-08 Borohrádek 

Detailní náhled

13-01-08 Borohrádek1

13-01-08 Borohrádek1 

Detailní náhled

13-01-08 Čestice

13-01-08 Čestice 

Detailní náhled

13-01-08 Čestice1

13-01-08 Čestice1 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem