HZS Královéhradeckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Nadační fond REGI Base podpořil Martina Šabatu

K vánočním svátkům neodmyslitelně patří i splněná přání. Nadačnímu fondu REGI Base se jedno takové přání podařilo splnit. Jeho zástupci předali ve čtvrtek 20. 12. speciální invalidní vozík Segway v hodnotě 590 tisíc korun bývalému veliteli čety ze stanice Rychnov nad Kněžnou HZS Královéhradckého kraje Martinu Šabatovi. V letošním roce se jedná už o třetí speciální vozík, který REGI Base zakoupil a předal. Na jaře letošního roku obdržel stejný vozík také bývalý příslušník HZS Královéhradeckého kraje Libor Bohdanecký, který se zúčastnil i včerejší vánoční předávací akce. Třetí speciální vozík slouží v rehabilitačním ústavu v Kladrubech.

Slavnostní události, která se uskutečnila na hasičské stanici v pražských Holešovicích, se zúčastnil starosta městské části Prahy 7 Jan Čižinský a náměstek ředitele HZS Středočeského kraje pro integrovaný záchranný systém a operační řízení plk. Ing. Miloš Hladík.
Zvláštní poděkování patří společnostem OKsystem, Business lease a nadaci BLÍŽKSOBĚ. 

Velký dík patří všem, kteří pravidelně přispívají nadačnímu fondu REGI Base I., ať už jsou to jednotlivci nebo velké společnosti. Právě díky nim může nadace takovéto sny plnit.

REGI Base
Pomáháme těm, kteří za nás sloužili.

Zdroj textu i fotografie: Facebook nadace REGI Base

Regibase.jpg

vytisknout  e-mailem