HZS Královéhradeckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

K nehodě osobního vozidla vyjeli hasiči ze dvou krajů

V sobotu 11. ledna odpoledne došlo u obce Horka u Staré Paky na rozhraní Královéhradeckého a Libereckého kraje k dopravní nehodě osobního vozidla, které vyjelo ze silnice a skončilo v poli.  

Na místo události vyjeli krátce před 16. hodinou královéhradečtí profesionální hasiči z Nové Paky a jejich liberečtí kolegové z Jilemnice. Při příjezdu první jednotky na místo byl zraněný řidič venku z vozidla a v péči kolemjedoucích řidičů. Jeden z nich byl lékař, který poskytl jednatřicetiletému muži nezbytnou první pomoc. Hasiči se zapojili do poskytování první pomoci zraněnému řidiči a současně zabezpečili osobní vůz proti požáru odpojením autobaterie. Po příjezdu pozemních posádek záchranné služby z Jilemnice a Jičína a příletu vrtulníku Letecké záchranné služby Hradec Králové byl muž zajištěn do nosítek a za asistence hasičů přenesen do vrtulníku, který jej transportoval do nemocnice. Hasiči museli na místě poskytnout první psychickou pomoc přítelkyni zraněného řidiče, která se dostavila na místo nehody.

Pro potřeby policejního vyšetřování hasiči nasvítili místo a po zadokumentování události pomohli s naložením havarovaného auta na odtah. Následně očistili vozovku od střepů a plastových částí. Příčiny nehody šetří Policie ČR.

Foto: stanice Nová Paka

 

Odkazy do noveho okna

14-01-11 Horka u Staré Paky (1)

14-01-11 Horka u Staré Paky (1) 

Detailní náhled

14-01-11 Horka u Staré Paky (2)

14-01-11 Horka u Staré Paky (2) 

Detailní náhled

14-01-11 Horka u Staré Paky (3)

14-01-11 Horka u Staré Paky (3) 

Detailní náhled

14-01-11 Horka u Staré Paky

14-01-11 Horka u Staré Paky 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem