HZS Libereckého kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Hledáme nové kolegy (nejen) do výjezdu

Hasičský záchranný sbor Libereckého kraje hledá nové kolegy na pozice hasič, hasič strojní služby a operační technik 112. 

FotoV současné době u Hasičského záchranného sboru Libereckého kraje působí na desíti stanicích celkem na tři stovky výjezdových hasičů. Aktuálně hledáme přibližně dvě desítky nových kolegů do výjezdu, a to hlavně na stanice Liberec, Jablonné v Podještědí, Česká Lípa, Semily a Jilemnice.

Podmínky přijetí do služebního poměru

Zájemci o přijetí do služebního poměru u HZS Libereckého kraje musí splnit následující požadavky: české občanství, věk minimálně 18 let, alespoň středoškolské vzdělání ukončené maturitní zkouškou, trestní bezúhonnost, zdravotní, osobnostní a fyzickou způsobilost. Přijímací řízení zahrnuje osobní pohovor, ale i testy fyzické zdatnosti, komplexní lékařskou prohlídku a psychologické vyšetření.

U hasičských nováčků (výjezdoví hasiči) mají fyzické testy prověřit zdatnost vytrvalostní i silovou. Uchazeči musí v limitu 4 minut a 50 vteřin uplavat 200 metrů volným stylem a také zvládnout 35 kliků a 50 sedů-lehů (pro každou kategorii zvlášť je limit ke splnění 2 minuty).

Jistota služebního příjmu a dovolená 6 týdnů

Úspěšným uchazečům můžeme nabídnout jistý pravidelný služební příjem, 6 týdnů dovolené, možnost získání či rozšíření řidičského oprávnění, možnost dalšího vzdělávání a další výhody. Více informací najdete na našem webu v sekci kariéra – volná místa. V případě zájmu se můžete hlásit na pracoviště personální PaM plk. Mgr. Janu Springerovi e-mail jan.springer@hzscr.cz či telefon 950 470 149.

Autor: por. Mgr. Jaroslava Benešová

Odkazy do noveho okna

Ilustrační foto - hasiči Liberec, foto Jaromír Mottl

Ilustrační foto - hasiči Liberec, foto J... 

Detailní náhled

Staň se hasičem!

Staň se hasičem! 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem