HZS Libereckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Hasiči zasahovali v Libereckém kraji u řady dopravních nehod.

K vážné dopravní nehodě vyjížděli dnes ve 13:55 hodin profesionální hasiči z Liberce spolu s dobrovolnými hasiči z Hodkovic nad Mohelkou. 

Osobní automobil se dvěma pasažéry naboural do obytného domu v části obce Záskalí. Hasiči zajistili místo události, provedli protipožární opatření a usměrňovali dopravu po celou dobu zásahu. Dvě osoby z osobního automobilu byly předány ZZS. V době nárazu se v domě nikdo nenacházel. Místo zásahu bylo poté předáno PČR.

Druhá vážná dopravní nehoda (hlášená 15:27 hodin), ke které vyjížděli tentokrát hasiči z Tanvaldu, se stala v Harrachově. Došlo zde ke srážce čtyřkolky s osobním automobilem. Nehoda si vyžádala jednu zraněnou osobu, kterou za spolupráce ZZS hasiči naložili do sanitního vozu.

Semilští profesionální hasiči zasahovali u dopravní nehody osobního automobilu s motocyklistou v obci Nová Ves nad Popelkou. Ani tato událost se bohužel neobešla bez zranění. Hasiči na místě poskytli motorkáři předlékařskou pomoc a naložili ho do vozu ZZS. Po celou dobu zásahu byla komunikace neprůjezdná.

Jablonečtí hasiči vyjížděli krátce po 16. hodině v Jablonci nad Nisou ke střetu osobního automobilu s motocyklem. I tato událost si vyžádala jednu zraněnou osobu, která byla s pomocí hasičů předána ZZS. Hasiči zajistili místo zásahu, komunikace byla po nezbytně nutnou dobu uzavřená.

01.jpg01.jpg

vytisknout  e-mailem