HZS Moravskoslezského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Hasiči v kraji vyjížděli k desítkám událostí v souvislosti se silným větrem

Aktualizace v pondělí 30.3.2015 k 21:00:
 
Před 21. hodinou byl ukončen poslední dnešní zásah v souvislosti s poryvy silného větru. Celkem jich dnes bylo 52 a nemám dosud informace, že by u některého z nich byla evidována zraněná osoba.
 
Profesionální a dobrovolní hasiči vyjeli na území Moravskoslezského kraje během dnešního odpoledne a večera celkem ke 44 událostem, týkajícím se větru, od rána do cca 8:00 hodin k dalším 8 událostem. Mezitím byla zhruba čtyřhodinová klidová pauza. Jeden výjezd mohl znamenat i více odstraňování stromů a větví.
 
Šlo hlavně o odstraňování spadlých nakloněných stromů a větví, z toho 2x mezi Odrami a Vítkovem skončil strom na železniční trati, několikrát šlo o poničenou střechu.
 
Z celkových dnešních 52 zásahů hasiči nejvíce vyjížděli na Opavsko - 19x, 13x na Ostravsko (okres Ostrava-město), 9x do okresu Nový Jičín, 6x na Bruntálsko, 4x na Karvinsko a 1x do okresu Frýdek-Místek.

 

 

--------------------------

Stav k 18:00:

 
 
Profesionální a dobrovolní hasiči vyjeli na území Moravskoslezského kraje během dnešního odpoledne (v pondělí 30.3.2015) celkem k 33 zásahům, týkajícím se větru, od rána do cca 8:00 hodin k dalším 8 událostem. Mezitím byla zhruba čtyřhodinová klidová pauza. Zásahy se zatím vyhnuly okresu Frýdek-Místek.
 
Šlo hlavně o odstraňování spadlých nakloněných stromů a větví, z toho 2x mezi Odrami a Vítkovem skončil strom na železniční trati, 2 x šlo o poničenou střechu.
 
Z celkových dnešních dosavadních 41 zásahů hasiči nejvíce vyjížděli na Opavsko - 17x, 10x na Ostravsko (okres Ostrava-město), 6x do okresu Nový Jičín, 5x na Bruntálsko a 3x na Karvinsko. (FM - 0x).
Odkazy do noveho okna

strechaoknavitrBilovec (NJ) (29)

strechaoknavitrBilovec (NJ) (29) 

Detailní náhled

strechaoknavitrBilovec (NJ) (30)

strechaoknavitrBilovec (NJ) (30) 

Detailní náhled

strechaoknavitrBilovec (NJ) (31)

strechaoknavitrBilovec (NJ) (31) 

Detailní náhled

strechaoknavitrBilovec (NJ) (32)

strechaoknavitrBilovec (NJ) (32) 

Detailní náhled

strechaoknavitrBilovec (NJ) (33)

strechaoknavitrBilovec (NJ) (33) 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem