HZS Královéhradeckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dvě tragické nehody za jeden večer

Složky IZS zasahovaly v pondělí 29. 7. hned u dvou dopravních nehod, které měly bohužel tragické následky. V jednom případě se jednalo o dopravní nehodu osobního vozidla v Klášterské Lhotě na Trutnovsku a v druhém o dopravní nehodu osobního a nákladního automobilu na silnici č. 16 u Dolního Lochova na Jičínsku. 

Územní odbor Trutnov
Klášterská Lhota – dopravní nehoda – 29. 7. 18:52

V obci Klášterská Lhota havaroval osobní automobil, který se měl při nehodě převrátit na střechu a skončil mimo vozovku. Ve voze cestovala jedna osoba, kterou se přes veškerou snahu zasahujících záchranářů nepodařilo oživit. U nehody spolupracovaly všechny složky IZS. Na místě byli také profesionální hasiči z Vrchlabí a dobrovolná jednotka z Hostinného, kteří se postarali o zabezpečení místa události, asistovali záchranářům a následně byli nápomocni policistům při vyšetřování na místě nehody. Místo zásahu si následně převzala Policie ČR.

Územní odbor Jičín
Dolní Lochov – dopravní nehoda – 29. 7. 21:55

Profesionální jednotka z Jičína a dobrovolná jednotka ze Sobotky spěchaly v pondělí večer před 22. hodinou k nahlášené dopravní nehodě, která se stala na silnici č. 16 v katastru obce Dolní Lochov. Měl se zde střetnout osobní a nákladní automobil. Nehoda měla bohužel tragické následky, jeden člověk v osobním vozidle svým zraněním podlehl. Na místě spolupracovaly všechny složky IZS. Hasiči zajišťovali místo události a poskytovali technickou pomoc vyšetřujícím policistům. Následně se hasiči postarali o odstranění následků nehody. Komunikace byla na nezbytně nutnou dobu uzavřena, místo zásahu si převzali policisté, kteří okolnosti nehody vyšetřují. Jednotka se na místo vrátila opět v úterý před 6. hodinou ranní, aby provedla úklid vozovky po odtažení kamionu.

Martina Götzová, tisková mluvčí
FOTO: HZS Královéhradeckého kraje

Odkazy do noveho okna

DN Dolní Lochov

DN Dolní Lochov 

Detailní náhled

DN Klášterská Lhota

DN Klášterská Lhota 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem