HZS Moravskoslezského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dopravní nehoda tří motocyklů mezi Bílovcem a Tískem na novojičínsku

přiletěl i vrtulník ZZS Moravskoslezského kraje 

 
Jedna jednotka hasičů spolu se ZZS Moravskoslezského kraje a Policií ČR zasahovala dnes v podvečer u dopravní nehody tři motocyklů se zraněním osob mezi Bílovcem a Tískem na novojičínsku. Na místě přistával také vrtulník ZZS.
 
Operační středisko hasičů přijalo tísňové volání dnes 29.6.2013 v 17:45 hodin. Na místo byla ihned vyslána jedna jednotka hasičů HZS Moravskoslezského kraje – ÚO Nový Jičín ze stanice Bílovec. Hasiči po svém příjezdu na místo zjistili, že došlo k dopravní nehodě tří motocyklů a zranění tří osob. Jedna osoba byla dle sdělení zasahujících hasičů zraněna těžce, další dvě dle předběžného zjištění hasičů byly zraněny lehce. Hasiči poskytli předlékařskou pomoc zraněným osobám do příjezdu záchranářů ZZS Moravskoslezského kraje a příletu vrtulníku ZZS, kterému zajistili místo pro jeho přistání. Poté byli zranění předáni do péče záchranářů, hasiči pomohli s naložením těžce zraněného motocyklisty do vrtulníku ZZS.
 
Poté byly motocykly zkontrolovány, zda nedošlo k úniku provozních kapalin, kdy se ukázalo, že únik z motocyklů nebyl zjištěn. Motocykly byly také zajištěny proti vzniku případného požáru.
 
Po příjezdu Policie ČR byly zjištěné informace předány policistům a po dohodě s nimi se posádka hasičského vozidla vrátila zpět na základnu. Celý zásah hasičů trval přibližně jednu hodinu.
 
por. Ing. Petr Holub
zastupující tiskový mluvčí
HZS Moravskoslezského kraje
Odkazy do noveho okna

DN tři motorky/DNtřimotorkyBílovecTísek 1

DN tři motorky/DNtřimotorkyBílovecTísek ... 

Detailní náhled

DN tři motorky/DNtřimotorkyBílovecTísek 2

DN tři motorky/DNtřimotorkyBílovecTísek ... 

Detailní náhled

DN tři motorky/DNtřimotorkyBílovecTísek 3

DN tři motorky/DNtřimotorkyBílovecTísek ... 

Detailní náhled

DN tři motorky/DNtřimotorkyBílovecTísek 4

DN tři motorky/DNtřimotorkyBílovecTísek ... 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem