HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dopravní nehoda si vyžádala život jednoho z řidičů. Aktualizace

Na místě dopravní nehody dvou osobních vozidel u Bohuslavic nad Vláří zasahovali policisti a profesionální hasiči dvou jednotek.  

Ke střetu dvou osobních vozidel zn. Škoda Fabia došlo před jedenáctou hodinou na komunikaci z Bohuslavic nad Vláří směrem na Slavičín. V 10:57 hodin byli na místo události vysláni profesionální hasiči stanic Slavičín a Valašské Klobouky.
 
V jednom z vozidel zůstala řidička, kterou vyprostili policisti a poskytli jí první lékařskou pomoc. Současně zahájili i resuscitaci staršího řidiče, který byl zaklíněný v druhém z vozidel. K zasahujícím policistům se vzápětí přidali i profesionální hasiči. Společně se pokoušeli muže oživit, a to i po jeho vyproštění z vraku vozidla.Veškerá jejich snaha však byla marná. Muže se už oživit nepodařilo.
 
Hasiči provedli zajištění místa nehody a obou havarovaných vozidel proti vzniku požáru. Jednotka ze stanice Valašské Klobouky byla následně odeslána zpět na svou stanici. Na místě zůstali pouze profesionálové ze Slavičína, kteří asistují policistům a po ukončení vyšetřování provedou nutné likvidační a úklidové práce.
 
Autor: por. Bc. Libor Netopil – tiskový mluvčí HZS Zlínského kraje

vytisknout  e-mailem