HZS Středočeského kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Další velký úspěch profesionálních hasičů z ÚO Beroun požární stanice Hořovice

Dne 2. 10. 2012 se družstvo profesionálních hasičů z požární stanice Hořovice zúčastnilo již osmnáctého ročníku Memoriálu JUDr. Františka Kohouta ve vyprošťování zraněných osob z havarovaných vozidel v Praze. I v této soutěži tým hasičů z Hořovic potvrdil svoji vrcholnou formu a zvítězil. Potvrdil tak své vítězství z mistroství HZS ČR v Karlových Varech, které se konalo 22. 9. 2012.  

Letošního Memoriálu JUDr. Františka Kohouta se zúčastnilo celkem patnáct družstev. Čtrnáct jich bylo z České republiky a jedno družstvo z HaZZ Nitra reprezentovalo profesionální hasiče Slovenské republiky.

Úkolem každého týmu bylo co nejefektivnější vyproštění figuranta z modelové situace do 20 minut, přičemž vše hodnotil zkušený tým rozhodčích. Konkurence v této soutěži byla obdobná jako na nedávném mistrovství ČR. Družstvo hasičů z Hořovic potvrdilo skvělou připravenost a poprvé v historii vyhrálo dvě velké soutěže během jednoho roku, což se zatím žádnému jinému týmu nepodařilo. V letošním roce mají hasiči z Hořovic bezkonkurenčně celkem tři první místa z vyprošťovacích soutěží.
 

 

Za stanici Hořovice:
nprap. Zdeněk Laube, pověřený velitel
 

 

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem