HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Další krásné výsledky naší reprezentace v požárním sportu

(11.08.2023) Gratulujeme! 

Krajská reprezentace, složená z profesionálních hasičů Hasičského záchranné sboru Zlínského kraje, absolvovala tento týden hned dvě soutěže. Změřili tak své síly s dalšími družstvy hasičů z celé České republiky.

První soutěž se uskutečnila ve středu 9. srpna 2023 ve Středočeském kraji, a to ve Sportovním areálu Odolena Voda, kde se uskutečnilo 4. kolo Velké ceny ČR v požárním útoku družstev HZS ČR. Naši závodníci předvedli krásné pokusy. S výsledkem 23,41 se tak umístili na krásném třetím místě.

Následující den, tedy ve čtvrtek 10. srpna 2023, se přesunuli do Královéhradeckého kraje do města Hradec Králové, kde se uskutečnil Český pohár ve dvojboji. Zlínští závodníci se s velkou konkurencí popasovali bravurně a převedli v jednotlivcích krásné výsledky. Ty naleznete zde: https://www.hzscr.cz/clanek/xlix-rocniku-memorialu-josefa-romportla-a-vlastimila-malka-v-disciplinach-pozarniho-sportu-vysledky-on-line.aspx

5.jpg
 

Nyní mají naši reprezentanti čas na další přípravu, aby mohli předvést svou nejlepší formu na letošním Mistrovství ČR v požárním sportu, které se uskuteční 25. až 27. srpna 2023 v Sokolově v Karlovarském kraji. Tak držíme ✊✊✊ a přejeme hodně štěstí!

Informace k mistrovství: https://mrps2023.cz/

Autor: por. Mgr. Lucie Javoříková, tisková mluvčí HZS Zlínského kraje

3.jpg
 

Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem