HZS Moravskoslezského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Zapojte se s hasiči do soutěže „Hrozby ve tvém okolí“

Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje pro Vás připravil novou soutěž o ceny. 

Na každém kroku nás obklopují hrozby, které čekají na lidský či přírodní podnět a rázem se stanou nebezpečím, na které musíme rychle a správně zareagovat.

V přípravě obyvatelstva se hasiči řídí heslem „Připravený občan, připravený systém“. Díky připravenosti občanů jsou schopny složky IZS rychleji a efektivněji odvrátit mimořádnou událost (popřípadě krizovou situaci). Proto si pro vás hasiči připravili soutěž k ověření vašich znalostí, které mohou někdy zachránit život vám nebo i vašim blízkým. Nejen že si otestujete vaše znalosti, ale budete mít šanci na výhru v podobě tabletu!

Pravidla:

Pravidla, podle kterých budete soutěžit, stanovil a vymezil organizátor soutěže Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje. Pravidla si přečtete ZDE.

Kdy začínáme:

Soutěž začíná na Mezinárodní den za omezení katastrof, vyhlášený OSN (International Day for Disaster Reduction), který připadá na čtvrtek 13. října 2022 a potrvá měsíc, tedy do 13. listopadu 2022. Oproti minulému ročníku, kdy byla jednotlivá soutěžní témata zveřejňována v několikatýdenních cyklech, bude soutěž spuštěna se všemi otázkami v připomínkový den OSN za omezení katastrof. Na zodpovězení otázek budete mít jeden měsíc, kdy se soutěž ukončí a následně vyhodnotí.

Forma soutěže:

Soutěžit budete formou znalostního kvízu. Ke každému tématu bude krátký úvodní komentář a poté budou následovat otázky s možností jedné či více odpovědí. Otázek bude celkem deset a budou rozděleny do 4 témat. Ihned po zaslání odpovědí se dozvíte, jestli byly odpovědi správné nebo špatné.

Kdo vyhraje:

Výherci budou 3 soutěžící, kteří odpoví správně na všechny otázky a bylo jim více než 18 let. V případě, že bude mít všechny otázky správně odpovězeno více osob, všichni tito budou zařazeni do slosování o ceny. Pokud neodpoví nikdo z aktérů soutěže správně na všechny otázky, bude losováno z hráčů s nejvyšším počtem správně zodpovězených otázek.

Soutěžit můžete ZDE.

Sledujte sociální stránky HZS MSK, kde budeme pravidelně zveřejňovat průběh soutěže, a kde se mimo jiné dozvíte více o našich cenách!

Hodně štěstí a úspěchů přejí

Hasiči z Moravskoslezského kraje

vytisknout  e-mailem