HZS Moravskoslezského kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

V sobotu ve Štramberku finálový závod moravskoslezského železného hasiče

            Tři desítky borců se postupně postaví v sobotu 18.9.2015 dopoledne na náměstí ve Štramberku (okres Nový Jičín) na start finálového závodu čtyřdílného Poháru ředitele HZS MSK 2015 v disciplínách TFA („Nejtvrdší hasič přežije“).
 
            Start TFA Štramberská trúba je v 9:00 hodin, vyhlášení výsledků závodu i celého seriálu bude ještě během sobotního dopoledne.
 
            Průběžnou tabulku Poháru vedou Martin Januš (HZS Zlínského kraje) v  kategorii do 35 let a Adam Ryš (SDH Bohuslavice, okres Opava) v kategorii nad 35 let. V tabulce figuruje celkem 90 mužů z celé ČR i Polska a také pět žen.
 
            Oba borci mají před pronásledovateli poměrně velký bodový náskok (viz tabulka). Ve Štramberku se ale bude za umístění připisovat dvojnásobný počet bodů než v prvních třech závodech Poháru.
 
            Do soutěže O pohár ředitele HZS MSK v TFA 2015 byly zařazeny tyto závody: TFA Frenštátský mamut (výběh po skokanském můstku), TFA Hornosušská věž - memoriál Rudolfa Moldrzyka (výběh na bývalou důlní věž), TFA Hartman (výběh na hráz vodní nádrže Slezská Harta) a TFA Štramberská Trúba (výběh na ochoz historické věže, celkem 370 schodů i se zámeckým parkem).
 

vytisknout  e-mailem