HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Stačilo málo a vozidlo skončilo v prohlubni pod mostky.

(4.8.2015) Jednotka profesionálních hasičů ze stanice Vsetín zasahovala na místě dopravní nehody v části Vsetín - Bobrky.  

V 07:51 hodin přijal operátor tísňové linky krajských hasičů oznámení o dopravní nehodě osobního vozidla, ke které došlo na ulici Bobrky v okrajové části Vsetína. Do šesti minut od výjezdu byli na místě vsetínští profesionální hasiči.
 
Vrak osobního vozidla zn. Škoda Favorit byl převrácený na střeše u zábradlí dvou mostků. Stačilo málo a vozidlo skončilo v prohlubni kamenného koryta potoku, který tekl pod mostky komunikací. Jak ohlásil velitel zásahu, řidič vozidla se z vraku dostal vlastními silami a byl v péči posádky zdravotnické záchranné služby.
 
Hasiči provedli nutná protipožární opatření a kontrolu, zda nedošlo k úniku provozních kapalin do potoku. 
 
Po odvezení zraněného řidiče do nemocnice a zadokumentování nehody policisty, provedli hasiči odtažení vraku za pomoci ocelového lana svého zásahového vozidla. Následně bylo havarované vozidlo převráceno zpět na kola. Po zachycení unikající chladící kapaliny a dokončení úklidu se jednotka v 09:05 hodin vrátila na svou stanici.
 
Autor: por. Bc. Libor Netopil
           tiskový mluvčí HZS Zlínského kraje

vytisknout  e-mailem