HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Srážka dvou osobních vozidel zablokovala silnici. Nehodu nepřežili dva mladí lidé.

(16. 10. 2016) K tragické dopravní nehodě došlo dnes večer před městem Bystřice pod Hostýnem v okresu Kroměříž. 

Profesionální hasiči z požární stanice Bystřice pod Hostýnem a Holešova vyjeli v 19:29 hodin k nehodě dvou osobních vozidel. Oznamovatel hasičům sdělil, že na silnici mezi Bystřicí pod Hostýnem a obcí Bílavsko došlo k čelnímu střetu dvou osobních vozidel a na místě jsou tři zraněné osoby.

Po příjezdu k nehodě hasiči zjistili, že došlo k srážce dvou vozidel Ford. Řidička ze stříbrného Fordu seděla u svého vozu. Osádka modrého Fordu byla uvnitř vozidla. Po vyproštění osob z modrého Fordu, bez použití hydraulického vyprošťovacího zařízení, začali zdravotníci s jejich oživováním. Dva mladí lidé se už bohužel nikdy se svými rodinami, ani kamarády, nesetkají.

Hasiči dále poskytli předlékařskou pomoc zraněné řidičce ze stříbrného Fordu a současně provedli protipožární opatření. U obou vozidel také odpojili akumulátory a uniklé provozní kapaliny zasypali sorbenty.

Po celou dobu šetření a dokumentace nehody Policií České republiky byla silnice obousměrně uzavřena. Hasiči teleskopiským reflektorem, umístěným na zásahovém vozidle, osvětlovali místo nehody.

Autor:  nprap. Roman Žemlička – HZS Zlínského kraje

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem