HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Série ranních dopravních nehod se obešla bez zranění osob

(17.1.2017) Jednotky profesionálních hasičů zasahovaly ve Zlíně a na Uherskohradišťsku. 

V dnešních ranních hodinách byli v rychlém časovém sledu vysláni profesionální hasiči ze stanic Uherské Hradiště a Zlín na místa hlášených dopravních nehod osobních vozidel a dodávky.

Oznámení o první z dopravních nehod přijali profesionální hasiči v 07:42 hodin. V části obce Ostrožská Nová Ves – Chylice došlo k nárazu osobního vozidla do svodidel. Řidička vozidla vyvázla z nehody bez zranění. Na místě došlo k menšímu úniku provozních kapalin, který hasiči ze stanice Uherské Hradiště zlikvidovali za pomoci sorbentů. Havarované vozidlo bylo následně z místa odvezeno odtahovou službou.

Další jednotka profesionálních hasičů ze stanice Uherské Hradiště zamířila v 07:49 hodin na místo dopravní nehody, ke které došlo na komunikaci mezi obcemi Stříbrnice a Medlovice. Dvě osobní vozidla sjela na zledovatělé vozovce do příkopu. Nehoda se obešla bez zranění osob a úniku provozních kapalin. Hasiči zajistili místo nehody a pomohli s naložením jednoho z vozidel na odtahovou službu.

K třetí nehodě došlo před osmou hodinou v  sídelní jednotce Cigánov – Vršava v krajském městě. Dodávkové vozidlo narazilo do sloupu veřejného osvětlení a rozvodné skříně elektroinstalace. Na místě zasahovali spolu s profesionálními hasiči centrální stanice Zlín i pracovníci pohotovostní služby. Hasiči zajistili nezbytná protipožární opatření a likvidovali uniklé provozní kapaliny na komunikaci.

Autor: por. Bc. Libor Netopil, tiskový mluvčí HZS Zlínského kraje

Odkazy do noveho okna

 01 Stříbrnice

01 Stříbrnice 

Detailní náhled

 02 Stříbrnice

02 Stříbrnice 

Detailní náhled

 03 Ostrožká N. Ves

03 Ostrožká N. Ves 

Detailní náhled

 04 Ostrožská N.Ves

04 Ostrožská N.Ves 

Detailní náhled

 05 Zlín

05 Zlín 

Detailní náhled

 06 Zlín

06 Zlín 

Detailní náhled

 07 Zlín

07 Zlín 

Detailní náhled

 08 Zlín

08 Zlín 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem