HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Převrácený osobák a srážka autobusu se zvěří.

(4.8.2015) Noční zásahy uherskobrodských profesionálních hasičů u Starého Hrozenkova a Bánova.  

Včera v 22:55 hodin byla vyslána jednotka profesionálních hasičů stanice Uherský Brod na místo hlášené dopravní nehody osobního vozidla zn. Škody Felicia, ke které došlo na hlavním silničním tahu E50 poblíž obce Starý Hrozenkov. Podle oznamovatele bylo vozidlo převrácené na střeše.
 
V okamžiku nehody cestovaly ve vozidle dvě osoby. Obě utrpěly zranění a v době příjezdu hasičů už byly v péči posádek zdravotnické záchranné služby, které je následně transportovaly k dalšímu ošetření do nemocnice.
 
Hasiči zajistili místo nehody a provedli jeho nasvětlení za použití teleskopické osvětlovací soupravy zásahového vozidla. Vrak havarovaného automobilu zajistili proti vzniku požáru a úniku provozních kapalin. Po zadokumentování nehody policisty bylo havarované vozidlo převráceno zpět na kola a místo nehody bylo uklizeno.
 
Dnes v 02:19 hodin byli uherskobrodští profesionální hasiči vysláni k další dopravní nehodě, ke které došlo opět na hlavním silničním tahu E50, tentokrát ale u obce Bánov. Autobus s dvaadvaceti pasažéry a dvěma řidiči se střetl s mladým jelenem. Nikdo z cestujících nebyl při nehodě zraněn. Autobus byl pouze lehce poškozen v přední části.  Hasiči provedli úklid vozovky a mrtvolu zvířete předali myslivcům.
 
Autor: por. Bc. Libor Netopil
           tiskový mluvčí HZS Zlínského kraje

vytisknout  e-mailem