HZS Libereckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Poděkování za záchranu manžela

HZS Libereckého kraje obdržel začátkem ledna 2024 e-mailové poděkování paní Aleny K. z České Lípy za zásah profesionálních hasičů koncem srpna minulého roku. 

Dobrý den,

předně bych chtěla popřát všechno dobré v novém roce!

Rádi bychom poděkovali a projevili touto cestou uznání profesionálním hasičům z Jablonného a dobrovolným hasičům z Jablonného a Cvikova, kteří 31. 8. 2023 ve večerních hodinách vyprostili mého manžela z osobního auta po srážce s vlakem na žel. přejezdu v Jablonném (ul. Lužická).

Jednotka HSZ dorazila na místo jen pár minut po nehodě, profesionálně poskytli manželovi zdravotní pomoc a až do příletu vrtulníku se o něj starali. Vyproštění z vozu proběhlo tím nejlepším možným způsobem – s ohledem na jeho vážný stav a s použitím nejnovějšího vybavení, které má jednotka k dispozici.

Velice si vážíme jejich práce, znalostí, dovedností a obětavosti, protože jen díky rychlé pomoci manžel nehodu přežil a po dvou měsících léčby v Nemocnici Liberec a Česká Lípa pokračuje v rehabilitaci ambulantně.

29. prosince jsme navštívili stanici v Jablonném, abychom poděkovali osobně. Obdivujeme nasazení celé jednotky při řešení různorodých zásahů! Rádi bychom poskytli i finanční dar, například pro zlepšení podmínek hasičů.

Jménem manžela a celé rodiny

s úctou

Alena K. z České Lípy

vytisknout  e-mailem