HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Po střetu osobního vozu a bagru bylo nutné řidiče Mazdy vyprostit

(10.8.2016) V 5:39 hodin přijalo krajské operační středisko hasičů informaci o dopravní nehodě osobního automobilu a bagru v Otrokovicích na křižovatce ulic Moravní a třída Tomáše Bati. Na místo během minuty vyrazila jednotka profesionálních hasičů ze stanice Otrokovice.  

Při střetu došlo k zaklínění řidiče osobního vozu Mazda 323 a jednotka jej musela z vozu vyprostit pomocí hydraulického zařízení. Po uvolnění sevření a vytažení řidiče mimo vrak byl předán do péče posádky zdravotnické záchranné služby, která jej po prvotním ošetření odvezla do nemocnice. U řidiče bagru ke zranění nedošlo.

Hasiči provedli odpojení akumulátoru a protipožární zabezpečení vraku vozu. Uniklé provozní kapaliny byly zasypány a likvidovány sorbenty.

Po zadokumentování nehody policií pomohli hasiči s naložením Mazdy na odtahovou službu. Následně byly z vozovky odklizeny úlomky a střepy po nehodě a byl proveden oplach vysokotlakým proudem, aby bylo možné celou silnici znovu zprovoznit. Krátce po půl deváté se jednotka vrátila zpět na základnu.

Autor: kpt. Ing. Pavel Řezníček – HZS Zlínského kraje

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem