Školní a výcvikové zařízení HZS ČR  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Po 26 letech ukončil služební poměr plk. Ing. Josef Daníček, zástupce ředitele ŠVZ HZS ČR Zbiroh

K 30. listopadu, po 26 letech služby u HZS ČR, ukončil náš kolega a kamarád Pepa Daníček své působení u sboru. Tento den se s ním přišli rozloučit nejen všichni jeho kolegové, ale i frekventanti z právě probíhajících kurzů. 

IMG_2080.JPGPepa Daníček nastoupil k Hasičskému záchrannému sboru Středočeského kraje v roce 1995 na stanici v Berouně. Na začátku roku 1998 začal sloužit v Plzeňském kraji na PS Rokycany. Tato stanice se mu stala druhým domovem na celých 17 let, působil zde na pozici velitele družstva. Po tuto dobu nasbíral cenné zkušenosti z výjezdů, absolvoval odborné kurzy a cvičení.  Svou přátelskou povahou si získal spoustu kamarádů na celý život.

Předání dárků.JPG

Během služby byl několikrát vyznamenán. Za příkladné plnění služebních povinností spojených s délkou trvání služebního poměru byl v Rokycanech oceněn medailí za věrnost I. stupně.

V dubnu 2015 nastoupil na nově vznikající pracoviště ŠVZ HZS ČR ve Zbirohu. Stál u samého počátku všech významných změn, rekonstrukcí a  investic. Ať už to byla změna pracoviště Zbiroh na středisko v roce 2018. Náročná „Modernizace ŠVZ HZS ČR – středisko Zbiroh“ v roce 2019, kdy byla zahájena akce „Rekonstrukce Štábu“. Nebo následující „Kolaudace nových prostor pro výuku“ v roce 2020. Následovalo velmi těžké období, nejen pro oblast výuky, období pandemie Covid-19. Za věrnost a nasazení během pandemie Covid-19 byl společně s dalšími kolegy odměněn pamětní medailí. Při slavnostním předání v Brně taktéž obdržel medaili za věrnost II. stupně.

U příležitosti ukončení kariéry byl Pepa Daníček oceněn čestnou medailí, jako poděkování za jeho dlouholetou službu u sboru.

Pepo, my všichni ti děkujeme za ta léta strávená s tebou, za upřímnou povahu a osobitý humor. Vážíme si tvého nasazení a snahy o to, aby to tady u nás ve Zbirohu bylo co možná nejlepší. Přejeme ti hlavně hodně zdraví a štěstí do dalších let.  Ať se ti daří, máš radost ze života a úsměv na tváři.

Bývalí kolegové ze Zbirohu

Odkazy do noveho okna

Společná fotografie

Společná fotografie 

Detailní náhled

Gratulace kolegů

Gratulace kolegů 

Detailní náhled

Slavnostní nástup

Slavnostní nástup 

Detailní náhled

Předání dárků

Předání dárků 

Detailní náhled

Loučení

Loučení 

Detailní náhled

Gratulace

Gratulace 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem