HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Osobní automobil zdemoloval plot v obci Lidečko

(19.12.2015) Informaci o dopravní nehodě v obci Lidečko na Vsetínsku přijali hasiči dnes v 0:15 hodin od zdravotnické záchranné služby. Na místo byla operačním střediskem vyslána jednotka profesionálních hasičů ze stanice Valašské Klobouky. 

Po provedení průzkumu na místě bylo zjištěno, že vozidlo po nárazu poškodilo plot a zůstalo stát uprostřed komunikace. Ve voze cestovaly v době nehody dvě osoby. Hasiči pomohli s prvotním ošetřením a naložením zraněného spolujezdce do vozu zdravotnické záchranné služby. Řidičce byl z důvodu zdravotních komplikací povolán další sanitní vůz a následně byla odvezena do nemocnice.

Jednotka zajistila místo události a provedla protipožární zabezpečení havarovaného vozidla. Únik provozních náplní byl zlikvidován pomocí sypkých sorpčních látek. Po dobu vyšetřování nehody bylo prováděno nasvícení celého místa události. Vzhledem k poškození plotu těsně vedle plynové skříně, bylo na pokyn velitele provedeno měření koncentrací případného úniku, s negativním výsledkem.

Po příjezdu odtahové služby byl automobil odvezen, a po uklizení komunikace se hasiči ve 2:05 vrátili na stanici.

Autor: kpt. Ing. Pavel Řezníček – HZS Zlínského kraje

vytisknout  e-mailem