HZS Moravskoslezského kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Na Bruntálsku zasahovali hasiči u dopravní nehody osobního a dodávkového automobilu

šest zraněných osob 

Dvě jednotky hasičů byly vyslány do obce Razová na Bruntálsku, kde byla hlášena dopravní nehoda osobního a dodávkového automobilu. Při této události evidujeme šest zraněných osob.
 
Operační středisko HZS Moravskoslezského kraje přijalo tísňové volání od zdravotnického operačního střediska ZZS MSK v pátek 25.9.2015 těsně před sedmou hodinou večerní. Na místo byly vyslány ihned dvě jednotky hasičů, a to jednotka HZS MSK ze stanice Bruntál a jednotka SDH obce Horní Benešov.
 
Po příjezdu na místo dopravní nehody bylo zjištěno, že došlo ke srážce osobního a dodávkového osobního automobilu. Hasiči ihned začali poskytovat první pomoc zraněným osobám, které následně předali do péče ZZS MSK. Naštěstí nemusela být žádná ze zraněných osob vyprošťována z havarovaných automobilů. Také byly provedeny technické práce na havarovaných automobilech pro vyloučení vzniku případného požáru. Místo dopravní nehody bylo osvětleno a byla provedena sanace úniku provozních kapalin z havarovaných automobilů.
 
Celý zásah zabral hasičům asi dvě hodiny. Poslední jednotka se vrátila na svou základnu krátce po deváté hodině večerní.
 
por. Ing. Petr Holub
zastupující tiskový mluvčí

HZS Moravskoslezského kraje

Odkazy do noveho okna

DNdodavkaOARazova 01

DNdodavkaOARazova 01 

Detailní náhled

DNdodavkaOARazova 02

DNdodavkaOARazova 02 

Detailní náhled

DNdodavkaOARazova 03

DNdodavkaOARazova 03 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem