HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Mladí hasiči soutěžili "O putovní pohár ředitele HZS Zlínského kraje"

(27.9.2019) Na závěr sportovní hasičské sezóny proběhla jako každoročně výběrová soutěž nejlepších družstev mladých hasičů ze všech okresů Zlínského kraje. 

V sobotu 14. září 2019 se mladí hasiči setkali v Leskovci, kde OSH Vsetín v úzké spolupráci s místním sborem dobrovolných hasičů a za výrazné podpory obce Leskovec organizovalo soutěž „O putovní pohár ředitele HZS Zlínského kraje". Třiadvacet družstev mladších a starších žáků zde soutěžilo ve dvou disciplínách, a to ve štafetě požárních dvojic a v požárním útok.

Velmi pečlivě připravenou soutěž provázelo krásné počasí. V mladších žácích tak ve velké konkurenci zvítězilo družstvo z Prostřední Bečvy ze Vsetínska, druhé místo obsadili soutěžící ze Zádveřic na Zlínsku a na třetím místě skončili hasiči ze Šumic z okresu Uherské Hradiště.

V kategorii starších žáků zvítězilo opět družstvo z Prostřední Bečvy před závodníky z Míkovic z Uherskohradišťska a třetími Pohořelicemi ze Zlínska.

Vítězům gratulujeme a všem ostatním závodníkům přejeme do další sezóny mnoho úspěchů!

Zdroj:

http://oshzlin.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=1272:vysledky-soute-o-putovni-pohar-editele-hzs-zk-2019&catid=61:hra-plamen&Itemid=60 foto z prilohy

http://sdhrackova.rajce.idnes.cz/Soutez_MH_O_putovni_pohar_reditele_HZS_ZLK_2019_-_SDH_Rackova/

Autor: por. Mgr. Lucie Javoříková, tisková mluvčí HZS Zlínského kraje

Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem