HZS Středočeského kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Kladenská jednotka ve středu zasahovala u dvou dopravních nehod

Ke dvěma dopravním nehodám vyjížděli středočeští profesionální hasiči z centrální kladenské stanice ve středu 23. listopadu 2016, při obou kolizích byly zraněny osoby.  

První dopravní nehoda byla na operační středisko ohlášena v 9.45 h ze silnice z Kladna do Brandýsku u Vodního parku Čabárna, kde se čelně střetl osobní automobil s nákladním.

mapa1.jpg

Při nehodě byla zraněna řidička z osobního vozu, která byla v době příjezdu hasičů v péči Policie ČR. Hasiči udělali na obou havarovaných vozidlech protipožární opatření a po dobu vyšetřování nehody řídili v místě kyvadlově dopravu. Poté vyprostili osobní vůz, který zůstal zachycený v porostu mimo silnici, a pomohli s jeho naložením na odtahovou službu. Následně uklidili vozovku.

K druhé dopravní nehodě byla povolána jednotka kladenských hasičů v 13.20 h do Dlouhé ulice v Kročehlavech.

mapa2.jpg

Zde řidič osobního vozu najel na obrubník, načež vozidlo bylo vymrštěno přes autobusovou zastávku, přerazilo elektrickou rozvodnou skříň a zastavilo se až těsně u lampy veřejného osvětlení. Uvnitř vozidla cestovali čtyři muži, dva z nich utrpěli lehká povrchová zranění. Hasiči opět zajistili na havarovaném autě protipožární opatření a pak asistovali Policii ČR při vyšetřování.

nstržm. Lukáš Vejvar
HZS Kladno, směna A

vytisknout  e-mailem