HZS Karlovarského kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Víkendové dopravní nehody

Celkem devět zraněných a jedna usmrcená osoba, to je smutná bilance nehod, které v závěru minulého týdne řešili hasiči v kraji. 

Jedenáct dopravních nehod, kdy většinu z nich lze popsat jako vážné. Takový je výčet práce hasičů v závěru minulého týdne. Při těchto nehodách se zranilo devět lidí, jeden člověk pak následky nehody nepřežil. Smrtelná nehoda se stala na silnici I/6 u obce Andělská Hora, kde se srazily dvě dodávky a jedno osobní auto. U Radošova se na nechráněném železničním přejezdu srazilo osobní auto s nákladním vlakem, tato nehoda si naštěstí nevyžádala žádné zranění. Hned dvakrát pak vyjížděli k nehodám hasiči v Aši, další dopravní kolize se pak staly u Šemnice, Nového Sedla, Svatavy, Mariánských Lázní, Stráže nad Ohří či v Karlových Varech. Na silnici z Krásna na Bečov na Sokolovsku havarovala v sobotu večer převozová sanitka, která jen krátce před nehodou vyložila tři pacienty. Sanitka skončila mimo vozovku, řidič utrpěl zranění, které si podle lékaře vyžádala letecký transport do plzeňské nemocnice. Silnice zde byla několik hodin zcela uzavřena.

Od začátku roku zasahovali hasiči v Karlovarském kraji u 111 dopravních nehod, při kterých zachránili devět osob. Celkem 74 lidí utrpělo u těchto nehod zranění, tři osoby pak zemřeli. Ve stejném období loňského roku vyjížděli hasiči ke 101 dopravní nehodě, bilance zraněných je obdobná, tedy 64 zraněných a 3 usmrcené osoby.

1 RIMG1837.JPG2 RIMG1846.JPG3 RIMG1854.JPG4 RIMG1857.JPG5 RIMG1862.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

vytisknout  e-mailem