HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Havárie dvou vozů zkomplikovala dopravu ve Zlíně na Jižních Svazích.

(23. 3. 2019) V 16:07 hodin přijali hasiči žádost o pomoc při dopravní nehodě dvou osobních automobilů ve Zlíně na Jižních Svazích. K události byla ihned vyslána jednotka profesionálních hasičů z centrální stanice Zlín s jedním cisternovým vozem. 

V době příjezdu jednotky se již na místě nacházela posádka zdravotnické záchranné služby, která si do své péče převzala dvě zraněné osoby. Ty byly po prvotním ošetření odvezeny do nemocnice. Hasiči na pokyn velitele zajistili místo havárie a provedli stabilizaci a odpojení akumulátorů u obou vozů. Protože k nehodě došlo na frekventované komunikaci, museli hasiči do příjezdu městské policie řídit také dopravu.

Po zadokumentování nehody byl jeden automobil naložen na odtahovou službu a druhý odtažen mimo vozovku, aby nebránil plynulému provozu. Úniky provozních kapalin byly zlikvidovány pomocí speciálních sorpčních látek a vozovka byla očištěna od střepů a úlomků z obou vozů. Následně byl zásah na místě ukončen a jednotka se v 18:01 hodin vrátila zpět na svou základnu.

Autor: kpt. Ing. Pavel Řezníček – HZS Zlínského kraje

           

Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem