HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Hasiči přejížděli od nehody k nehodě. U obou zasahoval i vyprošťovací automobil

(14.2.2017) V odpoledních hodinách zasahovali profesionální hasiči ze Zlína a Otrokovic u Slušovic a u Kašavy. 

V 14:31 hodin dorazili profesionální hasiči z centrální stanice Zlín na místo hlášené dopravní nehody, ke které došlo na komunikaci ze Slušovic směrem na obec Trnava. Osobní vozidlo zn. Suzuki tam skončilo převrácené na střeše v korytě potoka. Řidič vyváznul z nehody bez zranění. Na místě nedošlo ani k žádnému úniku provozních kapalin. Velitel zásahu povolal na místo jednotku ze stanice Otrokovice s vyprošťovacím automobilem. Po jeho příjezdu bylo vozidlo bez komplikací z koryta vytaženo.

V 15:28 hodin hasiči ukončili zásah a připravili se k odjezdu na své stanice. Tam ale nedojeli. Prakticky hned po odjezdu z místa prvního zásahu byly obě jednotky operačním důstojníkem nasměrovány k obci Kašava, kde měla bourat dvě osobní vozidla. Podle oznamovatele došlo při nehodě ke zranění osob a jedno auto skončilo převrácené v příkopu.

Vzhledem k tomu, že obec Kašava je od Slušovic vzdálená jen několik kilometrů, byli hasiči na místě události za pár minut.

Po příjezdu velitel zásahu upřesnil, že došlo k nehodě pouze jednoho vozidla. To skončilo převrácené za svodidly pod úrovní komunikace. Druhé vozidlo patřilo svědkům nehody, kteří pomohli řidiči a jeho spolujezdkyni z převráceného auta. Spolujezdkyně utrpěla při nehodě zranění a byla předána do další péče posádce zdravotnické záchranné služby. Hasiči zajistili místo nehody a havarované vozidlo proti vzniku požáru a úniku provozních kapalin. Po zadokumentování nehody policisty se znovu dostal ke slovu vyprošťovací automobil, který vozidlo z příkopu vyzvedl zpět na komunikaci.

Autor: por. Bc. Libor Netopil, tiskový mluvčí HZS Zlínského kraje

Odkazy do noveho okna

 01 Slušovice

01 Slušovice 

Detailní náhled

 02 Slušovice

02 Slušovice 

Detailní náhled

 03 Slušovice

03 Slušovice 

Detailní náhled

 04 Kašava

04 Kašava 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem