HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dva zraněné si vyžádala nehoda v Holešově

(13.7.2015) Ve 14:36 hodin přijalo operační středisko hasičů informaci o dopravní nehodě dvou osobních automobilů v Holešově na ulici Palackého. Na místo vyrazili hasiči z požárních stanic Holešov a Bystřice pod Hostýnem. 

Profesionálové z Holešova byli na místě do čtyř minut od výjezdu ze stanice. Jak velitel z místa potvrdil, došlo zde ke střetu osobního automobilu Renault Kangoo s vozem Citroen C5. Při nehodě došlo ke zranění dvou osob, které si do své péče převzala posádka zdravotnické záchranné služby. Jednotka zabezpečila místo nehody a provedla protipožární zabezpečení obou vozů. Po nárazu došlo k většímu úniku provozních kapalin. Hasiči proto aplikovali na kontaminovaná místa sorbent a únik zlikvidovali. Jednotku z Bystřice pod Hostýnem velitel následně odeslal zpět na základnu.
 
Jakmile policie zadokumentovala místo nehody, provedli hasiči odklizení vraků a úklid vozovky od střepů, úlomků a použitého sorbentu. Po očištění komunikace se v 16:30 hodin vrátila jednotka z Holešova zpět na stanici.
 
 
Autor: kpt. Ing. Pavel Řezníček – HZS Zlínského kraje
Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem