HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dopravní nehody - co půl hodiny.

V odpoledních hodinách zasahovali profesionální hasiči ve Zlíně, u Dolního Němčí a Otrokovic. 

K prvnímu zásahu na místě hlášené dopravní nehody vyjeli v 14:22 hodin profesionální hasiči centrální stanice Zlín. Na ulici Štefánikova v centru Zlína došlo ke kolizi dvou nákladních vozidel s následným únikem provozních kapalin na komunikaci. Ten hasiči zlikvidovali za použití sorbentů. Provoz na hlavním tahu městem tak byl opět možný bez dalšího omezení.
 
V 14:59 hodin přijal operátor tísňové linky oznámení o dopravní nehodě osobního vozidla na komunikaci u obce Dolní Němčí na Uherskobrodsku. Na místě zasahovali profesionálové ze stanice Uherský Brod. Osobní vozidlo zn. Škoda Fabia skončilo po převrácení mimo komunikaci. Při nehodě byla zraněna jeho řidička, která byla zdravotníky transportována do nemocnice. Hasiči provedli zajištění vraku vozidla proti vzniku požáru a úniku provozních kapalin.
 
Od 15:31 hodin zasahovala jednotka profesionálních hasičů stanice Otrokovice na rychlostní komunikaci R 55, kde došlo k převrácení osobního vozidla zn. Citroen na střechu. Havarované vozidlo zablokovalo oba jízdní pruhy. Nehoda se obešla bez zranění osob. Po převrácení vozidla zpět na kola a jeho naložení odtahovou službou dokončili hasiči nutné likvidační a úklidové práce.
 
Na místo čtvrté dopravní nehody byli v 16:02 hodin vysláni opět hasiči centrální stanice Zlín. Na ulici Štefánikova došlo k nehodě celkem čtyř osobních vozidel. Při hromadné nehodě byla zraněna jedna osoba, která byla v péči posádky zdravotnické záchranné služby. Hasiči zabezpečili místo nehody a havarovaná vozidla. Po dokončení likvidačních prací bylo místo události předáno policistům.
 
 
Autor: por.Bc. Libor Netopil – tiskový mluvčí HZS Zlínského kraje

vytisknout  e-mailem